به گزارش مشرق به نقل از فارس محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب اظهارداشت: دور اول همه پرسی در مناطقی صورت گرفت که مخالفان مرسی ظاهراً غلبه داشتند اما نتایج نشان داد مردم در اسلامی کردن نظام تردید ندارند.
دبیرکل حزب مؤتلفه حبیبی تصریح کرد: جریان وابسته به غرب نباید در برابر موج اسلامگرایی در مصر مقاومت کند؛ مخالفان مرسی اگر خود را عاملان اجرای سیاستهای ضد اسلام غرب نمود دهند از صحنه سیاسی مصر حذف خواهند شد.
وی مواضع البرادعی و عمرو موسی را در گرایش به غرب نادرست خواند و گفت: مردم در برابر این گرایش در همه پرسی ایستادند و یک بار دیگر این قول مقام معظم رهبری به اثبات رسید که در دنیای اسلام هر جا انتخابات یا رجوع به آراء عمومی مطرح باشد مردم به اسلام و اسلام گرایان رای خواهند داد.
حبیبی افزود: بازگشت مصر به هویت اسلامی بدون شک در تحولات منطقه اثر خواهد گذاشت.
دبیرکل حزب مؤتلفه همچنین با اشاره به آخرین تحولات سوریه اظهار داشت: تروریستها در سوریه تمام قوای خود را جمع کردهاند و روی محور دمشق متمرکز شدهاند؛ آنها توفیقی در آسیب به نظام سوریه نداشتند.
وی ضمن هشدار به تروریستهای القاعده و سلفیها در سوریه تاکید کرد: اطاعت از آمریکا و اسرائیل شما را به قتلگاه کشانده و این دسیسه با همکاری قطر، عربستان و ترکیه صورت میگیرد؛ اگر سلفیها فقط یک بار از عقل خود مدد بگیرند از این رای اشتباه برمیگردند زیرا راهحل بحران در سوریه از لوله تفنگ نمیگذرد؛ اگر قرار است دولتی مقتدر در سوریه بماند گفتوگو تنها راه حل است.
حبیبی با تقبیح موضع اوباما در تائید و به رسمیت شناختن تروریستها در سوریه گفت: این موضع خلاف توافقات آنها با روسیه بود که منجر به واکنش چین و روسیه شد.
دبیرکل حزب مؤتلفه با اشاره به موضع هوشمندانه سیدحسن نصرالله اظهار داشت: معارضان در سوریه باید بدانند از پشتیبانی مردمی محروم هستند، چون بخش عظیمی از آنها اصلاً سوری نیستند؛ معارضان قبل از آنکه با دولت سوریه مشکل داشته باشند با مردم مشکل دارند، قتل عامهای فجیع در برخی شهرها توسط معارضین چیزی نیست که فراموش شود و تروریستها از خشم و انتقام مردم در امان بمانند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد موضع رئیسجمهوری در خصوص انتخابات آینده و نقش دولت گفت: اینکه آقای رئیسجمهور گفته لحظهای به نامزد انتخابات فکر نمیکنیم و دولت به دنبال انتخابات پر شکوه و حداکثری است قابل تقدیر است اما رفتار دولت هم باید این موضع را تایید کند، لذا به شبهاتی که در ذهن مردم در این باره به وجود میآید باید پاسخ شفاف داد.
حبیبی ادامه داد: مردم به این موضع خوب دولت به عنوان یک سند برای ارزیابی مواضع دولت در آینده تکیه میکنند؛ امیدوارم رئیسجمهوری به آن عمل کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین در خصوص سخنان اخیر رئیس جمهوری که گفته است «300 نفر پولهای کشور را گرفتهاند و پس نمیدهند و عدهای هم از این افراد دفاع میکنند»، گفت: دغدغه آقای رئیسجمهور در مورد معوقات بانکی دغدغه درستی است اما وی باید به مردم صادقانه بگوید چه کسانی از این افراد دفاع میکنند و حتی بدهیهای آنها را بر خلاف قانون مورد بخشودگی قرار میدهند.
وی افزود: آقای رئیسجمهور ببیند چه کسانی از بدهکاران بانکی حمایت میکنند و وزیران محترم عضو کارگروه حمایت از تولید در جلسه مورخه 19/10/88 در مورد بدهی اشخاص حقیقی و حقوقی چه موافقتی کردند تا معلوم شود چه کسانی از اینها حمایت میکنند.
حبیبی تصریح کرد: وقتی مدیران بانکی که منصوب دولت هستند از مشتریان بد حساب و کسانی که به قول رئیسجمهور محترم پول کشور را گرفتهاند و پس نمیدهند به مراجع قضایی شکایت نمیکنند متهم ردیف اول پرونده معوقات بانکی هستند توپ در این مورد در زمین دولت است.
دبیرکل حزب مؤتلفه گفت: کدام مدیر بانکی از پیگیری مطالبات مربوط به معوقات بانکی از طریق مجاری قانونی عمل کرده و کسی مانع آن شده است؛ حتی بند 28 قانون بودجه سال 90 دست دولت را برای پیگیری معوقات باز گذاشته است.
وی خاطرنشان کرد: چرا رئیسجمهوری درباره مهمترین مسائل مربوط به مردم به فرافکنی روی میآورد و به قدرت و اختیارات وسیعی که دارد تکیه نمیکند؛ این مسئلهای است که باید به افکار عمومی پاسخ دهد، آقای رئیس جمهور قبول کنند که این اتفاقات در حوزه مدیریتی وی واقع شده است.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد اظهارات عارف و نیز علی مطهری در مورد بازگشت یا عدم بازگشت اصلاحطلبان به صحنه انتخابات آینده افزود: قانون اساسی شرایطی را برای رئیسجمهور شدن یادآور شده است که این شرایط بسیار دقیق است؛ شورای نگهبان مسئولیت احراز این صلاحیتها در مورد نامزدی انتخابات ریاست جمهوری را دارد.
دبیرکل حزب مؤتلفه ادامه داد: اگر کسی مصداق رجل مذهبی و سیاسی و واجد شرایط قانونی بود حتما شورای نگهبان او را تایید میکند؛ اگر جریانی فردی را معرفی کند و به دلیل اینکه مصداق رجل مذهبی و سیاسی و واجد سایر شرایط قانونی نیست رد شود و بعد شورای نگهبان را متهم به برخورد جناحی کند این یک نوع توطئه تلقی میشود.
وی افزود: اصلا موضوع اینگونه نیست چون ممکن است افرادی اصولگرا هم باشند اما مصداق رجل سیاسی و مذهبی نباشند. ما باید به اصول قانون اساسی و به تشخیص شورای نگهبان احترام بگذاریم و صلاحیت هر کس را که احراز کردند مناقشه، مرافعه و منازعه راه نیندازیم.
حبیبی در ادامه در مورد سرعت دستگیری نیروی انتظامی در دستگیری 4 زور گیر محارب گفت: باید از کار آمدی دستگاه قضایی و نیز نیروی انتظامی تشکر کرد، مردم انتظار دارند درکمترین زمان ممکن بیشترین حد مجازات را برای محاربین شاهد باشند.
دبیرکل حزب مؤتلفه در پایان در مورد کشتار کودکان در آمریکا و اعلام چهار روز عزای عمومی در این کشور اظهار داشت: حادثه تاسف انگیزی که خبر اول رسانه های جهان شد و دهها کودک بیگناه را به کام مرگ فرستاد محصول نقض حقوق بشر در آمریکاست.
وی گفت: این حوادث تلخ طی یک دهه که هزاران قربانی داشته نشان میدهد آمریکاییها یک اشکال اساسی در حوزه فرهنگ و سیاست دارند و آن اشکال ترویج و تبلیغ خشونت و بیرحمی است؛ سیاستمداران آمریکایی تا وقتی برای منافع مادی به هفت تیر کشی در منطقه و جهان افتخار می کنند نمی توانند از آثار سوء آن در داخل جلوگیری کنند.
دبیرکل حزب مؤتلفه درباره اظهارات عارف و مطهری در مورد بازگشت یا عدم بازگشت اصلاحطلبان در انتخابات آینده گفت: قانون اساسی شرایط رئیس جمهور شدن را یادآور شده و شورای نگهبان مسئولیت احراز صلاحیتها را بر عهده دارد.